Generalforsamling

Tak for god og effektiv generalforsamling.
Ny formand er Nanna Egede Andersen og bestyrelsen består af Anna Tøndering, Alexander Schmidt Pfeiffer, Barbara Mauritson og Cathrine Unbehaun.

Ny administrator

Fra i morgen får vi ny administrator hos Newsec. Hun hedder Annika og hendes kontaktoplysninger kommer til at ligge på vores hjemmeside snarest mulig.
Mail: asr@newsec.dk

Faldstammeprojekt afsluttet

I fredags afsluttede vi faldstammeprojektet.
Der er stadig mindre mangler rundt omkring som vil blive udbedret inden for de næste to uger, med mindre andet er aftalt med de af jer, som er berørt.

Arbejdsdag udskudt

Grundet regeringens nyeste udmeldinger er vi nødsaget til at udskyde arbejdsdagen på ubestemt tid. Vi melder ny dato ud i god tid, så snart der er grønt lys fra regeringen.

I må meget gerne tage havemøblerne frem både i haven og på tagterassen. Måske nogle af dem trænger til en opstrammer.

Generalforsamling udskudt

Under normale omstændigheder, ville vi alle i næste uge, have modtaget en indkaldelse til generalforsamling. Efter samråd med administrator har bestyrelsen valgt at udskyde generalforsamlingen, til det igen er sundhedsmæssigt forsvarligt at forsamles.

Faldstammeprojekt – opstartsmøde

Vi har lige haft opstartsmøde med entreprenør og rådgiver. Der vil komme en del meddelelser ud de næste par dage og nogle med kort varsel, så hold øje med jeres postkasser, opslagstavlen og her på siden.
Det drejer sig bla om kælder-og loftsrum, cykelkælder og vaskeriet. Vi håber, at gøre projektet så gnidningsløst som muligt, men der kan altid opstå uforudsete hændelser. Bestyrelsen opfordrer jer til at udvise stærk fællesskabsånd og hjælpe hinanden undervejs.
På forhånd tak.

Byttecentralen er lukket

Byttecentralen er lukket pr dags dato, da rummet skal tømmes i forbindelse med udskiftning af faldstamme. Hvis i vil være venlige at tage de ting tilbage, som i har stillet derned i tidens løb, vil det være en stor hjælp. Det skal være tømt senest 1/4-20.

På forhånd tak for hjælpen.

Bestyrelsesformandskabsændring

Vores formand, Andreas Kvorning, har desværre måtte trække sig fra bestyrelsesarbejdet pga. for meget rigtig arbejde. Bestyrelsens næstformand Cathrine Unbehaun fortsætter som formand i hans fravær indtil næste generalforsamling finder sted.
Tak til Andreas, for din tid og indsats.

Ny administrator

Janni Fuglsang stopper som foreningens administrator pr 26/9. Ny administrator bliver tidligere andelshaver og bestyrelsesmedlem Gustav Skov Hansen. Gustav kan træffes på mail gsh@newsec.dk eller tlf 4526 8641.
Bestyrelsen ser frem til det nye samarbejde.

Tidsplan for faldstammeprojekt

Flere af jer har spurgt efter en tidsplan til faldstammeprojektet.

Her er en foreløbig tidsplan. Vi melder ud, hvis den skrider væsentlig.

Registrering uge 26-27

Udkast udbudsmateriale uge 38

Gennemgang udbudsmateriale uge 39/40

Udsendelse af udbudsmateriale uge 41

Indhentning af tilbud og vurdering af tilbud uge 45-46

Opstart uge 6-7 (2020)

Afholdelse af afleveringsforretning uge 37-38

Close Menu